Reisbetaalbaar.nl krijgt nieuw jasje!

Reisbetaalbaar.nl krijgt een nieuw jasje!Nieuw jasje, nieuw concept

U ziet het goed, Reisbetaalbaar.nl heeft een nieuw jasje gekregen. Het oude uiterlijk vonden we te druk, te nietszeggend en te veel gericht op het aloude concept van bezoekers trekken op basis van de zoekmachines. Dat willen we natuurlijk nog steeds, maar het moet beter, scherper en mooier. Daar zijn we nu mee bezig. Beter, scherper en mooier betekent ook dat we afscheid hebben genomen van onze oude categoriestructuur, onze oude content en onze oude verhalen. Dat is jammer, maar het was noodzakelijk om in één keer die goede doorstart te maken waar we voor wat betreft deze website echt even op zaten te wachten.

Hoe ziet het nieuwe jasje eruit? We gaan ons in ieder geval meer richten op de echte reisverhalen. Dat wil niet zeggen dat we niet zo en nu dan wat extra reisnieuws erin gooien, maar over het algemeen richten we ons op de verhalen. Die verhalen combineren we met wat mensen er van vinden, met reisverslagen die bijvoorbeeld op waarbenjij.nu of reisblogs staan. Daarmee proberen we een beeld te schetsen van een vakantiebestemming dat niet alleen geënt is op de reisgidsen, maar met name op wat mensen er echt van vinden.

We zijn natuurlijk benieuwd naar wat jullie ervan vinden! Heb je dus tips, advies of wat dan ook: schroom niet, stuur ons een e-mail of laat een reactie achter. We verwachten de vernieuwde website rond 1 september volledig draaiend te hebben en bijgewerkt, zodat we jullie dagelijks kunnen voorzien van de mooiste en beste verhalen over reizen en natuurlijk interessant reisnieuws!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/1/reisbetaalbaar.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *