Over ReisBetaalbaar.nl

Wat doet Reisbetaalbaar.nl?
Reisbetaalbaar.nl biedt een inzicht in de belevingswereld van echte reizigers. Van mensen zoals u en ik, die interesse hebben in hoe andere mensen aankijken tegen het reizen. Geen flashy reispromoties, maar puur de belevenissen van die tienduizenden reisbloggers, vakantiefotografen en mensen die hun ervaringen delen op een forum. Dit combineert Reisbetaalbaar.nl met het laatste leuke nieuws over de reiswereld en recensies van bepaalde reisaanbieders. Kortom, een informatief en breed spectrum van informatie, gebaseerd op hoe mensen echt reizen en hun vakantie beleven.

Hoe werkt Reisbetaalbaar.nl?
Wij struinen het internet af. Daarbij gaan we op zoek naar reiservaringen in blogs, recensies op specifieke websites en verhalen die op fora verschijnen. Dat doen we niet volstrekt willekeurig. We selecteren een land of een gebied in een land en gaan daarna op zoek naar de bijbehorende ervaringen. Daaruit destilleren we een beeld en maken we een korte samenvatting van de betreffende bronnen. U kunt ons natuurlijk ook een tip sturen; op basis daarvan kunnen wij een nieuw verhaal schrijven over een bepaald gebied.

Wat is ons doel?
Het doel van Reisbetaalbaar.nl is tweeledig. Wij willen mensen inspiratie bieden en voorlichten over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor een reis of vakantie. Over de opties om een vakantie te boeken of over de opties die u heeft tijdens een reis in Australië, Thailand of één van al die andere landen. Kortom, wij gaan aan de slag om het verhaal achter de geboekte reis, vakantie of camping naar boven te halen. Met als doel u een beter beeld te schetsen van uw te boeken vakantie.

Wie maakt Reisbetaalbaar.nl?
Reisbetaalbaar.nl wordt gemaakt door een team van enthousiaste redacteurs, mensen die stuk voor stuk inzicht hebben in de reisbranche. De combinatie van online onderzoek, een overzicht van de mogelijkheden van een reislocatie en de toewijding waarmee een artikel wordt geschreven, zorgt voor een leuke dynamiek.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/1/reisbetaalbaar.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *